Handelsbetingelser

Levering

Vi leverer varer til hele Danmark, dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Levering for pakker op til 20 kg foregår med Post Danmark eller GLS. Vores leveringstid er normalt 2-5 dage. Der kan ved særlige ordrer forekomme afvigelser i forhold til vores normale leveringstid. Det kan være tilfældet, hvis en bestilling for eksempel omfatter mange enheder og/eller visse varer ikke er på lager. Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om leveringstid. Pure Rainforest Chocolate kan ikke holdes ansvarlig for 3. parts evt. leveringsproblemer. Reklamation til Post Danmark eller GLS i anledning af synlig beskadigelse af en pakke, eller ved helt eller delvist tab af indhold af pakken, skal ske straks ved modtagelsen af pakken. Ved ikke synlig beskadigelse skal reklamation ske inden 7 dage fra modtagelsen, søn- og helligdage ikke medregnet. Reklamationer skal sendes til Post Danmark eller GLS. Nærmere information om reklamationer findes på www.postdanmark.dk og www.gls.dk

Diskretion & Sikkerhed

For at du kan foretage køb hos Pure Rainforest Chocolate registreres køber med følgende personlige oplysninger: – Navn – Adresse – Telefonnummer – E-mail-adresse. Personoplysningerne registreres hos Pure Rainforest Chocolate og skal opbevares i 5 år, for at opfylde SKATs krav til regnskaber. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Pure Rainforest Chocolate har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse udleveres på foranmodning.

Reklamations- & Fortrydelses-ret

Reklamationsret: På alle varer, som du køber hos Pure Rainforest Chocolate, har du reklamationsret såfremt en vare ikke er I orden. På alle fødevarer, skal reklamationen ske indenfor 48 timer efter modtagelsen af varen. Reklamation kan ikke gøres gældende hvis varens defekt skyldes, at du har behandlet eller opbevaret varen åbenlyst fejlagtigt, at du har forsøgt at modificere eller ændre varen, eller at du har misbrugt varen. Du skal vedlægge en fyldig fejlbeskrivelse af varens defekt og en kopi af købsfakturaen. Varen vil som hovedregel blive ombyttet til en tilsvarende indenfor ca. 14 dage. Såfremt der forekommer specielle forhold, som gør det umuligt, at klare ombytningen indenfor den ovennævnte tid, kan det dog trække længere ud.

Fortrydelsesret: Der ydes ikke fortrydelsesret på fødevarer. På alle andre produkter (ikke fødevarer) vil du som kunde hos Pure Rainforest Chocolate have 14 dages fortrydelsesret på dit køb, og kan få pengene tilbage for varen, hvis du overholder visse betingelser. Her kan du se, hvad du SKAL gøre, hvis du fortryder dit køb. – Inden 14 dage efter at du har modtaget varen, skal du tilbagesende varen til os sammen med en kopi af købsfaktura og oplysninger om hvor pengene skal sættes ind. – Det er en betingelse, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, at du tilbageleverer varen i samme stand og mængde, som da du modtog varen. Som grundregel gælder det, at varens salgsværdi skal være bibeholdt. DU skal dække omkostningerne for tilbagelevering. Det betyder, at vi kun vil modtage varer, hvor der ER betalt for leveringen af varerne. – Du har følgende muligheder når du fortryder dit køb efter at have afgivet bestilling og betalt: – Du kan nægte at modtage varen, når postbud eller fragtmand vil overlevere den til dig. – Du kan sende varerne retur. – Du kan sende os en e-mail eller brev, som vi skal nå at læse det inden vi afsender varen. I modsat fald må du gøre brug af en af ovenstående muligheder. *Dit ordrenummer er indeholdt i den ordrebekræftelse, som du modtager efter bestilling. Varen SKAL tilbagesendes i samme emballage, som du modtog varen i. .

Bestilling

Enhver varebestilling foregår via Internet. Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at  skrive i  tekstfeltet under ”Kontakt”. Alle kontrakter indgås kun på dansk. Når du har godkendt ordren, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Denne e-mail tjener tillige som kvittering på din bestilling. Ordrebekræftelsen indeholder som hovedregel følgende: – Vores navn og adresse. – En kort beskrivelse af varen. – Prisen for varen inkl. moms plus alle andre afgifter herunder bl.a. leveringsomkostninger. – Vilkår vedrørende betaling og levering. – Oplysning om dine muligheder for fortrydelse og hvad du skal foretage dig. – Oplysning om reklamationsret.

 

Events

Events, som vi afholder enten  i Kirkegade 4 eller andre steder, kræver tilmelding. Når vi får en henvendelse enten på mail eller sms, sender vi et svar, hvorefter der kan betales.

Ved aflysning fra Pure Rainforest Chocolate bliver indbetalte beløb returneret.

Deltagere, der aflyser senest dagen før, får 50 % retur. Senere aflysninger vil ikke blive refunderet.

Betaling

Til betaling benyttes Mobilepay: 51743897, eller bankoverførsel til Sydbank: reg nr 6060 kto nr 5567530